VELENCEI KARNEVÁL

2015.02.06-08. (Nyitó hétvége)
NON-STOP


Utazás: komfortos autóbusszal
Felszállási lehetőségek Gyöngyös, Hatvan, Budapest
Ellátás: önellátás
Egyéb szolgáltatás: idegenvezetés
Program:

Indulás Nyíregyházáról 18:00 órakor, Debrecenből 19:00 órakor. Folyamatos utazás Szlovénián át rövid pihenőkkel, érkezés a reggeli órákban (kb. 08:00 órakor) Punta Sabbioni kikötőjébe, ahonnan behajózunk Velencébe, a Szent Márk térre. (kb. 1 órás hajóút)

Városnézés idegenvezetéssel: Sóhajok hídja, Doge Palota kívülről, (megtekintése fakultatív egyénileg) Szent Márk tér és Bazilika, Frari templom. Aztán utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A közös programok után szabadprogram következik kb. 18:00 óráig.

Látványos felvonulások, díszes jelmezek és zenés-táncos felvonulások tarkítják Velence legnépszerűbb rendezvényét. A díszes jelmezek és a város egyedülálló hangulata egy utánozhatatlan színházi díszlet előtt eleveníti meg számunkra a város uralkodóinak, a Dózséknak évszázadokkal ezelőtti világát.

18:00 órakor újra hajóra ülünk Punta Sabbioni kikötőjében, és indulunk vissza a buszhoz. Kb. 19:00 órakor indulunk haza. Éjszakai utazás Szlovénián át, érkezés a délelőtti órákban Debrecenbe és Nyíregyházára.

Belépő jegyek:
Hajójegy: kb. 20 EUR/fő)
Fakultatív belépők: Dózse Palota: 15 Euro, Frari templom: 4 Euro, Bazilika: 2 Euro.

Részvételi díj: Nyíregyázáról, Debrecenből és Mezőkövesdről: 21.000 Ft/fő, Gyöngyösről, Hatvanból és Budapestről: 18.000 Ft/fő, amely tartalmazza az utazási költséget és az idegenvezetést.