Hotel Niki Apartmanház

„A” kategóriás apartmanház, amely a lassan mélyülő tengerparttól kb. 120 m-re, a városközponttól kb. 250 m-re található.Az épületben lift működik, ami komfortosabbá teszi a közlekedést. Minden lakrészhez balkon tartozik, a férőhelynek megfelelő mennyiségű székkel, illetve egy asztallal. Az apartmanház szobái 2, 3, 4 férőhelyesek.

A 2-3 fős stúdióban egy nagyméretű franciaágy és egy szimpla ágy található. A 4 fős stúdióban kettő franciaágy áll vendégeink rendelkezésére, melyet elsősorban gyermekes családoknak ajánlunk.

Az egyszerűen berendezett főzőfülkében kétlapos villanytűzhely, hűtőszekrény, és a férőhelyek számának megfelelő konyhai felszerelés teszi alkalmassá, hogy egy gyors, könnyű ételt elkészíthessünk.

Az apartmanhoz zuhanysarokkal és WC-vel ellátott fürdőhelyiség tartozik.

A szobák televízióval és klímaberendezéssel felszereltek, ez utóbbi külön térítés ellenében, a helyszínen igényelhető. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 9 óráig állnak a vendégek rendelkezésére.

Szálláshelyünkön irodánk által biztosított magyar telepített idegenvezető fogadja utasainkat, aki elhelyezi a csoportot, szervezi a fakultatív programokat, és mindenben készséggel áll az utasok rendelkezésére.

Félpanziós ellátás igényelhető! (29.900,- Ft/fő/hét) Hotel Niki címe: 60100 Greece, Paralia-Katerini, E. Venizelou Str. 15.